Contact
WHITE 4 YOU Over ons

Zoekt u een stipt en professioneel bedrijf voor schilder- en pleisterwerk in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Brussel? Tim en Kim van White4You kijken uit naar uw telefoontje.

bekijk onze
Realisaties
WHITE 4 YOU

Alles moet 100 % in orde zijn!

White4You is een jong bedrijf gespecialiseerd in bepleistering en schilderen. Met een scherp oog voor elk detail. Waarom durven we dat te zeggen?

Gespecialiseerd

Vanuit Merchtem werkt vakman Tim Hertecant met zijn bedrijf White4You voor projecten in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Brussel. Hoewel hij oorspronkelijk gediplomeerd schrijnwerker is, ontdekte hij geleidelijk aan zijn ware passie: pleisterwerk en schilderwerk. Hij schoolde zich bij tot stukadoor, deed ervaring op en begon White4You, een gespecialiseerd bedrijf dat zowel voor particulieren als in opdracht van bouwaannemers werkt. Ondertussen is White4You sinds 2007 actief, ondersteund door trouwe en vakkundige professionals.

Stipt

Echtgenote Kim Handekyn verzorgt de administratie en klantenopvolging bij White4You. U krijgt haar aan de lijn als u White4You belt. Zij coördineert ook renovatieprojecten en schilderwerken. Haar oog voor detail is veeleisend. Kim werkt accuraat, stipt en nauwkeurig, want alles moet 100% in orde zijn. Uiteraard komt die eigenschap u als klant alleen maar voordelig uit. Want loopt er iets mis, dan lost White4You dat snel en stijlvol op.

Flexibel

White4You heeft een agenda die maanden gevuld is. Toch werken we met een flexibiliteit waardoor ‘snelle’ werkjes kunnen worden uitgevoerd en we vlot kunnen inspelen op de veranderende planning van aannemers.

01. Bel of mail ons

We reageren snel. En maken een afspraak, zodat we uw project, woning of gebouw ter plaatse kunnen bezichtigen.

02. U krijgt een voorstel

Heldere planning, duidelijke offerte en slimme aanpak. Altijd met de nodige flexibiliteit.

03. Wij voeren uit

Materiaal en planning zijn tot in de puntjes voorbereid. Daardoor verloopt de uitvoering snel, vlot en gedetailleerd.