Contact
WHITE 4 YOU

Pleisterwerk binnen, stukadoor, plakwerk & bezettingswerk

Wij bepleisteren elk interieur

Bij White4You pakken we uw opdracht voor binnenpleisterwerk graag aan. U mag er zeker van zijn dat we betrouwbaar en innovatief werken, altijd met aandacht voor de juiste verhoudingen en uiterste gladheid van het uiteindelijke pleisterwerk. Het spreekt voor zich dat we professionele apparatuur en producten gebruiken.

Topkwaliteit pleisterwerk dankzij Sto

Succes op lange termijn bereik je niet met goede producten alleen. Daarom werkt White4You met de materialen en werkwijzen van Sto, een bekende naam in de wereld van pleisterwerk.
Sto ontwikkelt en produceert Sto producten voor de bouw: naast gevelisolatiesystemen ook binnenisolatiesystemen, gevelverven, interieurverven, sierpleisters, vloercoatings en betonherstellingsystemen.
Bovendien stelt Sto hoge kwaliteitseisen voor het toepassen van zijn producten en systemen. Bij White4You volgen we geregeld opleidingen om aan die eisen te voldoen. En dat ziet u aan het eindresultaat van ons werk.

Ecologisch met pleister van ECOfin en Knauf

White4You voorziet uw interieur van pleisterwerk met Ecofin ecologische pleister. Deze hand- en spuitgips zorgt voor een vlotte verwerking en uiterst glad eindresultaat. We gebruiken ook graag Knauf MP 75, een hoogwaardige en éénlagige gipspleister.

01. Bel of mail ons

We reageren snel. En maken een afspraak, zodat we uw project, woning of gebouw ter plaatse kunnen bezichtigen.

02. U krijgt een voorstel

Heldere planning, duidelijke offerte en slimme aanpak. Altijd met de nodige flexibiliteit.

03. Wij voeren uit

Materiaal en planning zijn tot in de puntjes voorbereid. Daardoor verloopt de uitvoering snel, vlot en gedetailleerd.

bekijk onze
Realisaties