Contact
WHITE 4 YOU

Schilderen binnen en buiten, schilderwerk

Wij schilderen binnen en buiten

Helderheid, licht en grote ruimten kenmerken moderne woningen, villa’s en kantoren. Dat zijn de decors waar White4You zijn schilderkunsten laat zien. De kleur is meestal wit of een lichte variant.

Advies voor de juiste keuze verf

Uiteraard zijn niet alle soorten verf geschikt voor elk interieur. Een matte, zijdeglans, of hoogglansverf ziet er anders uit. De te bedekken oppervlakte, het gebruik van de kamer en het onderhoud bepalen mee de keuze van de verf. White4You staat u deskundig bij.

Schilderwerk van topkwaliteit herken je aan de details

De werkwijze van White4You geeft zekerheid voor hoge kwaliteit: eerst plamuurt White4You de kleine gaatjes in uw muren dicht. Daarna wordt de muur geschuurd en voorzien van een laagje primer. Het echte schilderwerk vormt de kers op de taart. Een kwaliteitscontrole met halogeenlamp spoort oneffenheden op om ze weg te werken.

Duidelijke planning voor schilderen gevels

Ook voor het schilderen van gevels, buitenmuren en sierpleister krijgt u als klant steeds een duidelijke planning. We werken bij White4You met schilderploegen van 3 à 4 man, zodat het werk snel en gecoördineerd vooruitgaat.

01. Bel of mail ons

We reageren snel. En maken een afspraak, zodat we uw project, woning of gebouw ter plaatse kunnen bezichtigen.

02. U krijgt een voorstel

Heldere planning, duidelijke offerte en slimme aanpak. Altijd met de nodige flexibiliteit.

03. Wij voeren uit

Materiaal en planning zijn tot in de puntjes voorbereid. Daardoor verloopt de uitvoering snel, vlot en gedetailleerd.

bekijk onze
Realisaties